DetNyaSverige

Direktlänk till inlägg 14 januari 2018

Ditt fel

Av Silverstråle - Söndag 14 jan 14:02

"De selektiva ”antirasisterna”

och ”femi-narcissisterna” sitter passiva

medan kvinnoförtryckande kulturer

förpestar Sverige.

Inte ett ord om hedersbrotten

eller om våldtäkterna på ”zvennehurur”.

 

 

De sitter fega som kycklingar och avvaktar tills ”rasism” dyker upp istället. Då jävlar vågar de att visa sitt selektiva medmänskliga hyckleri. 


De behöver hittepå ”rasism” för hålla uppe sin identitet. De måste hålla ”rasismen” igång för att slippa konfrontera de verkliga problemen. Fegare människor får man leta efter.

Dagliga våldtäkter idag som sker pga en brutalt skev kvinnosyn utifrån. Ser man inte sambandet mellan importen av män från länder där fri kvinna betraktas som en”zvenneh*ra” och de senaste OS i gruppvåldtäkter / hedersbrott i Sverige, där kvinnan ÄR fri, så är man en del av problemet. Tror ni att man väljer svenska offer av en slump vid våldtäkt? Glöm det, ni är fria och lever i synd, ni förtjänar det. Det är attityden idag mot svenska kvinnor.

Idag har vi vuxna män med riktiga barn i skolor och aktiviteter pga det omfattande åldersfusket som godhets-hycklarna har vurmat för. Idag måste kvinnor tänka tio ggr om, för att kunna ta sig hem säkert. Det är inte det Sverige som jag växte upp i, i vartfall inte på 80-90 talet. Betvivlar att det var sämre innan dess.

Man vågar inte att peta på dessa problem pga rädslan för ”rasismnazismfascism”. Så då uppoffrar man istället barn, hbtq-personer och kvinnor likt offerlamm på det ”mångkulturella” bordet. Det som ”de goda” inte tycks fatta, är att deras barn och barnbarn kommer att få ett levande helvete i framtiden, framförallt kvinnor, barn och hbtq-personer.

Sverige liknar mer och mer våra hemländer pga fegheten att inte våga konfrontera radikal islam eller invandrare. Vi är ju ”offer från krig”, alla bruna är lidande offer, vi kan omöjligt göra fel eller ha skyldigheter. Det är det som man idag definierar som ”antirasism”.

Jag förstår inte hur man kan se sig själv i spegeln och leva med detta.
Om du inte vågar att se sambandet, så är du medskyldig till allt lidande som den misslyckade migrationspolitiken har förorsakat.

Alla förstörda kvinnors liv, alla drabbade barn, allt hedersförtryck och alla tårar som dagligen spills från anhöriga, DITT FEL!"
 
                         
 
Följ länken nedan och läs Bechir Rabanis text i original.
https://crystalklart.wordpress.com/2017/09/20/ditt-fel/
 
 
 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Silverstråle - Söndag 14 jan 16:36

Det handlar om kulturella skillnader i synen på kvinnor.   Drar man hit män från dessa kulturer, där fri kvinna=”zvennehura”, till ett land där kvinnor är relativt fria, vad förväntar man sig då ska hända?     Med tanke på att ...

Av Silverstråle - Torsdag 11 jan 23:04


Positiv färgbehandling - evolutionsfusk Kvotering:     När man anställer efter kön, hudfärg eller religion - istället   för efter kompetens.     Jag personligen skulle inte ha velat få ett jobb eller något annat i livet pga att ...

Av Silverstråle - Torsdag 4 jan 09:46

Bechir Rabani är död,   men hans kamp går vidare och hans ord är   odödliga och klingar fortfarande starka.     Bechir stod upp för de svaga och utsatta   - de som inte hade en egen röst.             Följ Bechir ...

Av Silverstråle - Torsdag 4 jan 09:23

    Bechir Rabani, avled natten mellan den     14:e och 15:e december 2017   i sitt hem i Skåne. Han blev 33 år.       Sverige kommer minnas dig med saknad.   Saknaden är och förblir stor.    Gone but never forgotten...

Följ bloggen

Följ DetNyaSverige med Blogkeen
Följ DetNyaSverige med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Översätt bloggen

Arkiv

Jag som står bakom den här bloggen

Kontakta mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se